Fotografie

Wij brengen de essentie van je bedrijf in beeld. Niet met de zoveelste stockfoto, maar met originele foto’s van je bedrijf, je team, je product of je event. Want authenticiteit is zoveel krachtiger.

Bekijk hier onze portfolio van bedrijfsfotografie, portretfotografie, interieurfotografie en architectuurfotografie.

Video

Video is hot. In een kort tijdsbestek kan je boodschap worden getoond en krijgt je bedrijf een gezicht. Waarom dat zo belangrijk is? “Mensen kopen van mensen, niet van bedrijven.”
Van bedrijfsfilms en productvideo’s tot testimonials, online trainingen en eventvideo’s. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Animatievideo

Wil je eenvoudig een product of dienst uitleggen? Met een animatievideo brengen we de kern van je verhaal op een behapbare en speelse manier in beeld. Motion graphics zijn bovendien ook nog eens leuk om naar te kijken. Van het animeren van je bedrijfslogo over het grafisch tonen van cijfers in een infographic tot het uitleggen van complexe processen. Er zijn geen grenzen of beperkingen, dus laat je fantasie de vrije loop!

Webdesign

Vandaag de dag kan je echt niet zonder een website. In de eerste plaats om gevonden te worden. Tegenwoordig zoekt men enkel nog op het web, “Google is your best friend.”
Je website is tegelijkertijd je visitekaartje en laat een tipje van de sluier zien. Hij biedt een laagdrempelige vorm van eerste contact die potentiële klanten beter in staat stelt een beeld te vormen van je bedrijf. En voor je bestaande klanten is het de plaats bij uitstek om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over je bedrijf.
Bovendien ben je met je website dag en nacht bereikbaar en toegankelijk. Mis dus de digitale trein niet!

Grafisch ontwerp

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Daarom is een krachtig en herkenbaar ontwerp essentieel. Het maakt duidelijk wat je doet, wat je aanbiedt en waarvoor je staat. Het geeft je bedrijf visibiliteit, zodat je doelgroep je merk niet snel vergeet. En door je huisstijl door te trekken in al je communicatie behoud je de aandacht en creëer je loyaliteit.

Bekijk hier een selectie van folders, logo’s, brochures, roll-upbanners …  >

“Top, echt top! Het doet zo veel deugd om de kwaliteit die ik wil leveren op een professionele manier in beeldmateriaal vertaald te zien.”

Michaël Verborgt, VINTatelier

Samenwerken?

Hell yeah!

Bel Dimi op 0474 80 99 98 of stuur een bericht via dit formulier.

Letters & Pixels vof
Lakenstraat 51
8800 Roeselare
BTW BE 0740 462 465
KBC BE34 7390 1970 9690
RPR Gent afdeling Kortrijk

WEES SOCIAAL

0474 80 99 98 (Dimi)
0475 34 78 51 (Annick)
lap@lettersandpixels.be