Rust zacht lieve schat. We gaan je missen.
Annick Vermeulen
16/11/1978 – 04/06/2023

Video

Video is hot. In een kort tijdsbestek kan je boodschap worden getoond en krijgt je bedrijf een gezicht. Waarom dat zo belangrijk is? “Mensen kopen van mensen, niet van bedrijven.”
Van bedrijfsfilms en productvideo’s tot testimonials, online trainingen en eventvideo’s. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Animatievideo

Wil je eenvoudig een product of dienst uitleggen? Met een animatievideo brengen we de kern van je verhaal op een behapbare en speelse manier in beeld. Motion graphics zijn bovendien ook nog eens leuk om naar te kijken. Van het animeren van je bedrijfslogo over het grafisch tonen van cijfers in een infographic tot het uitleggen van complexe processen. Er zijn geen grenzen of beperkingen, dus laat je fantasie de vrije loop!

Fotografie

Wij brengen de essentie van je bedrijf in beeld. Niet met de zoveelste stockfoto, maar met originele foto’s van je bedrijf, je team, je product of je event. Want authenticiteit is zoveel krachtiger.

Bekijk hier onze portfolio van bedrijfsfotografie, interieurfotografie en architectuurfotografie.

“Top, echt top! Het doet zo veel deugd om de kwaliteit die ik wil leveren op een professionele manier in beeldmateriaal vertaald te zien.”

Michaël Verborgt, VINTatelier

Yves Platteeuw

“Gisteren tijdens het symposium heel veel lof gehad op je werk! Het resultaat mocht er zijn, nog eens een dikke merci!

Yves Platteeuw, IT Project Manager Jan Yperman Ziekenhuis

Marijke Leys

Wat een prachtig resultaat! Klank en beeld zijn zo mooi. Heel goede camerastandpunten. Mooie kleursfeer. Ik ben erg onder de indruk en superblij!”

Marijke Leys, psychotherapeute

Samenwerken?

Hell yeah!

Bel Dimi op 0474 80 99 98 of stuur een bericht via dit formulier.

Letters & Pixels vof
Lakenstraat 51
8800 Roeselare
BTW BE 0740 462 465
KBC BE34 7390 1970 9690
RPR Gent afdeling Kortrijk