animatievideo

Wij maken jouw explainervideo, social media snackable video, how-tovideo, schermanimaties voor een event of voor ledschermen in je winkel … Alles kan!

Wil je eenvoudig een product, dienst of concept uitleggen? Met een animatievideo brengen we de kern van je verhaal op een behapbare en speelse manier in beeld. Geanimeerde beelden zijn bovendien ook nog eens leuk om naar te kijken waardoor de boodschap nog beter blijft hangen bij de kijker.
Met animatie is bijna alles mogelijk: fictieve werelden creëren, ideeën visualiseren die in de echte wereld moeilijk uit te voeren zijn, processen tonen die niet of moeilijk te filmen zijn, enz.

In een explainervideo kan je complexe zaken op een eenvoudige, dynamische, begrijpbare en aantrekkelijke manier uitleggen.

|
 

We waren op zoek naar een leuke, behapbare en snelle manier om de voordelen van onze unieke websiteoplossing duidelijk te maken. Een animatievideo is de perfecte tool.

Al tijdens het kennismakingsgesprek met Dimi had ik de indruk dat we op dezelfde golflengte zaten. We houden allebei van een duidelijke en persoonlijke no-nonsense aanpak.

De samenwerking was heel positief. De briefing, feedbackronde en oplevering verliepen heel efficiënt.

Sinds we de video op onze homepagina hebben geplaatst, zijn de offerteaanvragen die we dagelijks ontvangen veel concreter.

Het resultaat is dus exact wat we gehoopt hadden én binnen het beschikbare budget!

Cedric Spillebeen | Heftig

We wilden onze websitebezoekers informeren over de vele mogelijkheden en voordelen van Involv Intranet.

Een animatievideo was de ideale tool om hun aandacht te trekken en ons product op een onderhoudende en duidelijke manier te visualiseren. En aangezien de mooie referenties die we te zien kregen van Dimi in lijn lagen met wat we wilden, was de keuze om met Letters & Pixels in zee te gaan niet meer dan logisch.

Zelf hadden we nog maar weinig ervaring met het (laten) maken van een animatievideo, dus gaf het wel vertrouwen dat Dimi de nodige ervaring had en met ons meedacht om het verhaal zo goed mogelijk te brengen.

Het eindresultaat mag er dan ook zijn: de dynamische scènes zorgen er samen met passende audio-effecten voor dat de video fun is om naar te kijken. En tegelijk geeft hij de essentie van Involv weer.

Na het bekijken van de animatievideo zei de vrouw van een van de zaakvoerders dat ze eindelijk begreep wat Involv nu eigenlijk was en deed.

Een samenwerking met Letters & Pixels is dus absoluut aan te raden: niet alleen was het contact vlot en aangenaam, ook qua prijs/kwaliteit zit je zeker goed bij L&P.

Pieter Lippens | Involv Intranet

Samenwerken?

Hell yeah!

Bel Dimi op 0474 80 99 98 of stuur een bericht via dit formulier.

GEGEVENS

Letters & Pixels
Lakenstraat 51
8800 Roeselare

BTW BE 0740 462 465

KBC BE34 7390 1970 9690
RPR Gent afdeling Kortrijk